Beschrijving
De ‘gewone’ Hollandse biefstuk wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Rauwe biefstuk heeft geen of nauwelijks geur. Na het bakken of grillen verandert dit. Het gebruikte braadvet speelt daarbij een grote rol.
Wij wonen in Beemte Broekland en hebben een bedrijf met jongvee en vleesvee. Het vleesvee bestaat deels uit Belgische blauw. Wij verkopen vlees van een Belgische Blauw. Het vlees van een Belgische Blauw is romig van smaak, heerlijk mals en sappig. Als u een bestelling plaatst, dan krijgt u van mij een bericht als het klaarstaat. Dit mag dan opgehaald worden aan de Gaete 3A in Beemte Broekland. Het vlees is diepgevroren.
De ‘gewone’ Hollandse biefstuk wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Rauwe biefstuk heeft geen of nauwelijks geur. Na het bakken of grillen verandert dit. Het gebruikte braadvet speelt daarbij een grote rol.
Gewicht | ±200 gram, ±250 gram, ±270 gram, ±300 gram, ±280 gram, ±230 gram, ±350 gram |
---|